O nama

O restoranuRestoran Lagano nalazi se na Vračaru u ulici Mileševska 44. Kao što Vračar čuva onaj urbani, tipičan beogradski duh, tako i restoran Lagano čuva ono ukusno, tipično nacionalno iskustvo obroka koji je uživanje za sva čula.
Najkvalitetnije, jednostavne i naravno, ukusne namirnice, pažljivo pripremljene i lepo servirane, uz sjajna pića i vina, srdačnu atmosferu, nenametljiv enterijer, čine da restoran Lagano bude pravi izbor za ugodan ručak ili večeru, a naravno i za doručak.
Od kada je otvoren restoran Lagano, gosti su sigurni da će ovde biti dočekani sa osmehom i savršenim obrokom.
  • Ljubazno osoblje
  • Atraktivan ambijent
  • Kvalitetna vinska lista
  • Nacionalna i internacionalna kuhinja


Dođite i uverite se u kvalitet naše ponude.

Restoran Lagano je ušuškan na najlepšem Vračaru i doprinosi osećaju da, kada posetite ovaj lokal, zaboravite na sve vaše probleme i totalno se opustite u prijatnom ambijentu koji vam Lagano pruža. Svojim izgledom, prostor koji je sređen u savremenom stilu, podseća na najbolje svetske bar restorane. Za velikim šankom rade pravi profesionalci, jednom rečju velemajstori u pripremi koktela i ostalog pića. Tu su i udobni separei i stolovi za kojim svaki zalogaj postaje jedna nova 'lagana' priča.
432423 (1)DEX_0540 copy (1)

htht924 (1)52645654 (1)
Takođe, restoran Lagano vam pruža mogućnost da u meniju izabereta mnoge vrhunske specijalitete iz najpoznatijih i najboljih nacionalnih i italijanskih svetskih kuhinja. Ovde prosto možete dobiti visok nivo usluge koji je osnov kvaliteta našeg restorana, a širok izbor kvalitetnih vina to isto potvrđuje.

Ukoliko želite da se uverite u sam kvalitet i izgled restorana Lagano, dovoljno vam govori činjenica da se isti ovakav lokal nalazi i u Luksemburgu. Ne, ne morate otići u Luksemburg da biste doživeli kvalitet, lepotu i ukus restorana Lagano - naš Beograd poseduje isti takav.

Jednostavno, restoran Lagano je sinonim za prefinjenost, šarm, ekstravaganciju, uživanje…
Lagano je sinonim za dobar ukus.Svoja jutra započnite sa svežinom i optimizmom, dane ispunite uživanjem, a večeri radošću življenja uz specijalitete vrhunske kuhinje. Pre izlaska u grad i noćni provod, restoran Lagano je idealna prilika da okusite sjajnu hranu i piće kojim ćete započeti svoje klubsko ili pak kafansko veče.

U prijatnom ambijentu restorana Lagano koji odiše stilom i udobnošću, svim svojim čulima možete uživati u vrhunskoj ponudi domaćih i stranih vina, ili se dobro provesti uz sjajne koktele.

Izbor raznoraznih mešanih, italijanskih, nacionalnih jela i nesvakidašnji recepti razmaziće vaša nepca i poželećete da budete stalni gost ovog restorana.
parallax background

Od 10:00 časova, pa sve do ponoći i vikendom do jedan nakon ponoći, restoran Lagano sa posebnim zadovoljstvom očekuje sve prijatelje kuće. Oni svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpunjuju atmosferu ovog mesta i čine da Lagano mnogima postane odabrano mesto za uživanje.


‘Lagano’ vas čekamo!