Jelovnik

Peciva
Artikal Cena
Hleb mix   90 din.
Proja  40 din. 
Garlic bread  120 din.
Gurmanski hleb  120 din.
Izbor sireva
Artikal Cena
 Srpski sir  220 din.
 Parmezan  350 din.
 Sveža Mocarela  300 din.
 Sir sa plavom plesni  350 dun.
 Selam
( ovčiji tvrdi sir )7
 400 din.
Supe i čorbe
 Teleća čorba  180 din.
Potaž
( celer, bundeva, tikvice ))
 190 din.
Rižoto
Artikal Cena
Rižoto sa povrćem  480 din.
Rižoto sa piletinom  560 din.
Rižoto sa Gamborima  620 din.
Paste (pene, taljatele, njoke)
Artikal Cena
 Losos  560 din.
 Milaneze  490 din.
 Gorgonzola  550 din.
 Gambori  600 din.
Preporučujemo
Artikal Cena
 Stek na kamenu
( rib eye stek na žaru sa začinjenim krompirom i barbaque sos, dižon senf,ljuti sos )
950 din.
Biftek u pogači 
( seckani biftek u povrću sa crvenim vinom, kis. Pavlakom, kačkavaljem,pečen u testu )
900 din.
 Biftek u maslinovom ulju
( sotirani seckani biftek u maslinovom ulju i začinskim aromatičnim travama )
1.200 din.
 Ćuretina sa mlincima 900 din.
 Piletina „Kapreze“
( grilovana piletina zapečena sa mocarelom, paradajzom i bosiljkom na pirinču )
860 din. 
Jela po porudžbini
Artikal Cena
 Pileći file “Venecia“
( punjeni pileći file,suvim smokvama,gorgonzolom,rukolom,pršutom rolovanom )
870 din.
File Njeguški

880 din.
 Biftek „Taljatai“

1300 din.
Teleće šnicle u sosu

980 din.
 Biftek „Taljata“
( marinirani odležani goveđi file u kori od bibera i začina na podlozi od rukole,mozzarelle,paradajza )
1.300  din.
 Pileći file „Alpski“
( pileći file punjen mozarela sirom,rukolom,seckanim paradajzom,bosiljkom )
860 din.
 Biftek „Picajolo“
( marinirani juneći file u sosu od povrća sa mocarelom na krompiru zapečen u rerni )
1.280 din.
 Biftek u belom luku
( odležali marinirani juneći file u krem sosu od belog luka )
1.300 din.
 Piletina u susamu
( pohovana piletina u susamu ,pomfrit ,tartar sos )
800 din.
 Svinjetina„lešnik i gorgonzola“
( svinjske šnicle u sosu od lešnika i gorgonzole,pomfrit )
870 din.
 Svinjetina beli luk i orasi
( svinjske šnicle u sosu od belog luka i oraha )
860 din.
 Svinjetina „Čimičuri“
(punjena svinjska slabina sa sirom, pršutom, paprikom, rolovano u slanini u salsi od peršuna, origana, vinskog sirćeta, crvene paprike, crnog bibera, maslinovog ulja )
890 din.
 „Nušićevi medaljoni“
( punjeni medaljoni sa kajmakom bardirani slaninom na gurmanskom krompiru )
850 din.
 File „Njeguški“
( punjeni svinjski file kačkavaljem, pršutom, u sosu od kajmaka )
880 din.
 „Karađorđeva „šnicla
800 din.
Ćureći file „A la Chef“ 
( punjeni ćureći file punjen pršutom i dimljenim sirom paniran ,sos od višanja )
880 din.
Poslastice
Artikal Cena
 Kolač dana

 260 din.
 Palačinke „Lagano“
( vanil krem šumsko voće )
 250 din.
 Fruttelle con mele
( palačinke sa jabukama, orasima, suvim šljivama, rumom )
 260 din.
 Pita od jabuka  240 din.
 Sladoled
( čokolada,vanila ,jagoda )
 80 din.
Baklava  210 din.
 Krempita  260 din.
Izbor sireva
Artikal Cena
 Srpski sir  220 din.
 Parmezan  350 din.
 Sveža Mocarela  300 din.
 Sir sa plavom plesni  350 dun.
 Selam
( ovčiji tvrdi sir )7
 400 din.
Obrok salate
Artikal Cena
 Cezar salata
( mix zelenih salata sa grilovanom piletinom, čipsom od slanine, paradajzom, parmezanom, krutonima od hleba i dresingom )
480 din.
 Salata sa lososom 570 din.
 Andaluzijska salata
( mix zelenih salata, sveža paprika, šargarepa, celer, ljuta papričica, biftek, parmezan,dresing od senfa,meda,balzamika )
580 din. 
 Vezuv salata
( salata sa grilovanom ćuretinom rolovanom u pršuti na zelenoj salati sa paradajzom i dresingom od plavog sira )
480 din.
Izbor sosova
Artikal Cena
 Sos od vrganja  170 din.
 Sos od gorgonzole  160 din.
 Sos četiri bibera  155 din.
 Riža  120 din.
 Sos od šampinjona  130 din.
 Sos od višanja  145 din.
 Slatko ljuti sos  150 din.
Pomfrit  120 din.
Prilozi
Artikal Cena
 Grilovano povrće  280 din.
 Začinjeni krompir  160 din.
 Sos od višanja  145 din.
 Dalmatinsko varivo  200 din.
 Riža  120 din.
Pečenje
Artikal Cena
 Butkice u ren sosu 1200 din. 
 Glazirana dimljena rebra  790 din.
 Jagnjeći pikljevi na način šefa kuhinje   din.
Specijaliteti sa roštilja 
Artikal Cena
 Šumadijska vešalica
( punjena bela vešalica srpskim sirom,pršutom,crvenom paprikom,rukolom,rolovan u slanini )
900 din.
 Gurmanska vešalica
1070 din.
 Dimljena rebarca na kajmaku
( seckan dimljeni vrat na žaru sa kajmakom )
800 din.
 Mešano meso
( pileći file,svinjski kare,ćevapi,dimljeni vrat,kobasica ,slanina )
850 din.
 Ćevapčići na žaru 650 din.
 Ćevapčići na kajmaku 750 din.
 Leskovački uštipci 780 din.
 Pljeskavica 650 din.
 Domaća dimljena kobasica 600 din.
 Dimljeni vrat 780 din.
 Ćureći file na žaru
760 din.
Ribe i plodovi mora
Artikal Cena
 Losos Terjaki
(mirinirani stek lososa u soja sosu, citrusima, konjaku, medu na rukoli)
850 din.
 Losos stek
( losos stek na žaru na blitvi i krompiru )
850 din.
 Losos stek „Zelena fantasia“
( grilovani file lososa sa crnim susamom u sosu od spanaća na pireu sa brokoliem na šarenoj riži )
920 din.
 Losos stek u pomorandži
( grilovani file lososa sa sosom od pomorandže )
860 din.
 Dimljeni file pastrmke
( dimljeni file pastrmke na dalmatinskom varivu )
760 din.
 Lignje pohovane
820 din.
 Lignje na žaru
( sa dalmatinskim varivom )
830 din.
 Frigane lignje
( sa pomfirtom,tartar sosom )
800 din.
Salate
Artikal Cena
 Tarator salata  165 din.
 Vitaminska salata  190 din.
 Zelena salata  140 din.
 Mix-zelenih salata  160 din.
 Srpska salata  165 din.
 Grčka salata  230 din.
 Šopska salata  170 din.
 Paradajz salata  160 din.
 Paradajz sa sirom  170 din.
 Kupus salata  120 din.
 Krastavac salata  160 din.
 Rukola parmezan  200 din.
 Ljute papričice  70 din.
 Urnebes salata  160 din.
 Sezonska salata  170 din.
 Pečena paprika  140 din.
 Ajvar  160 din.